Edremit Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://edremitmem.meb.k12.tr
Adres : YOLÖREN MAH. YOLÖREN 34 SK. MESLEKI EGITIM MERKEZI NO: 12 EDREMİT / BALIKESİR
VİZYON : Ahilik Kültürünü benimsemiş Türkiye´yi Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak uluslararası teknolojiyi kullanan ve bu bilgilere ulaşmayı bilen girişimci özelliklere sahip meslek ve toplum insanı yetiştirmek.
MİSYON : Mesleki Teknik Eğitim Kanunları kapsamında çırak öğrenci ve kursiyerlerin; Sorumluluk sahibi sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim ortamlarını hazırlayarak öğrencilerimizin mesleki eğitim ve öğrenimini sağlayarak bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : AKÇAY VE ALTINOLUK YÖNÜNE GİDEN MİNİBÜSLER VE OTOBÜSLER İLE MERKEZİMİZE ULAŞILABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : YOLÖREN KÖYÜ TANRIKULU ORGANİZE SANAYİ SİTESİ KURUÇAY MEVKİİ NO:8 EDREMİT/BALIKESİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 4 KM MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :